Hoofdgerechten

kabeljauwrolletje met geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaas naturel
  • 4 kabeljauwfilets 
  • 200 g broccoli
  • 1 rode paprika
  • 1 citroen
  • peper en zout, naar smaak

keukenspullen

  • oven
  • cocktailprikkers

bereiden

Verwam de oven voor op 220°C. Snijd de broccoli en de paprika fijn. Meng dit met de Bettine geitenkaas naturel. Kruid de vis met peper en zout. Verdeel het mengsel over de 4 kabeljauwfilets. Rol deze strak op en zet de vis vast met twee cocktailprikkers. Leg de 4 opgerolde kabeljauwfilets in een ovenschaal en plaats deze in de voorverwarmde oven voor circa 15 minuten. Garneer met een schijfje citroen. 

Tip: Lekker met een frisse salade en een gepofte aardappel.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje