Ontbijt

Indiase kikkererwten wrap met geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

30 minuten PT30M

ingrediënten

  • 1 blik kikkererwten (400 gram)
  • 1 tl Curry Madras kruiden
  • 1 bosje radijsjes
  • 1 komkommer
  • 1 mango
  • 125 gram Bettine geitenkaas naturel
  • 4 bieten wraps no fairytales
  • 4 el pittige mangochutney
  • 1 handje koriander
  • 1 rode peper

keukenspullen

Snijplank
Mes
Dunschiller
Bakplaat met bakpapier
Vergiet

bereiden

 

Spoel de kikkererwten schoon in een vergiet. Laat uitlekken.
Meng de kikkererwten met de kerrie madras kruiden. Rooster in 15 minuten goudbruin in de oven.
Snijd de komkommer met de dunschiller in linten en de radijs in plakjes. Schil de mango en snijd in dunne reepjes.
Spreid de geitenkaas uit op de wraps en verdeel de mangochutney en de kikkererwten erover. maak af met de komkommerlinten, mangoreepjes en radijs. Hak de koriander grof en snijd de rode peper in ringen. Bestrooi met korianderblaadjes en ringetjes rode peper.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje