herfstsalade met vijgen en Bettine verse geitenkaas

bereidingstijd

10 minuten minuten PT10 minutenM

ingrediënten

  • 100 g eikenblad sla
  • 100g Bettine Naturel
  • 4 verse vijgen
  • 1 grote peer
  • 75 g walnoten
  • 6 plakjes parmaham

    Dressing
  • 1 el honing
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
     

keukenspullen

bereiden

Snel een prachtige en lekkere salade voor op een regenachtige herfstdag!

Schil de peer en snijd in stukjes en snijd de vijgen in kwarten. Klop de olijfolie, citroensap en honing met een snufje peper en zout door elkaar. Meng de sla met de vijgen, peer en walnoten en meng de dressing er door. Verdeel als laatste de plakjes parmaham en verse geitenkaas over de salade.
 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje