Ontbijt en lunch met geitenkaas

Havermoutpannenkoekjes met avocado, mango en Bettine Pearls

bereidingstijd

10 minuten PT10M

ingrediënten

  • 150 g veldsla
  • 200 g aardbeien
  • 100 g blauwe bessen
  • 125 g Bettine naturel
  • ½ komkommer
  • 30 g pijnboompitten
  • 1 eetlepel suiker

    Dressing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels balsamico azijn
  • 1 eetlepel citroensap

keukenspullen

bereiden

Dit heerlijke glutenvrije recept voor havermoutpannenkoekjes is vrij van geraffineerde suikers, het staat snel op tafel en het eindresultaat is ontzettend lekker en dus supergezond. Niet over twijfelen, gewoon maken dus!
 

Doe de banaan, melk en het ei in  een blender en mix tot het een glad geheel is. Voeg de havermout, bakpoeder en kaneel toe en mix nog kort tot het gemengd is. Bak nu de pannenkoekjes in de kokosolie goudbruin. Snij ondertussen de mango en avocado in stukjes.

Stapel de pannenkoekjes op elkaar en garneer met de mango, avocado en als kers op de taart met de Bettine geitenkaas pearls.
 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje