groene salade met nectarines, geroosterde kip en Bettine geitenkaasbolletjes naturel

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

125 g salade naar keuze
100 g geitenkaasbolletjes naturel
125 g nectarines
600 g gekruide kipdrumsticks
1 stuks rode ui
3 grote eetlepels mais
handjevol walnoten

Vinaigrette:
10 el olijfolie
5 el balsamico-azijn
2 el honing
zout en peper, naar smaak
2 teentjes gehakte knoflook
tl suiker

keukenspullen

bereiden

Bak in een koekenpan de drumsticks gaar en mooi bruin van kleur. Snij de nectarines in dunne plakjes en de ui in dunne ringen. Verdeel de salade over de borden en verdeel daarover de nectarines en de uiringen. Snij het vlees (mag warm, lauw of koud geserveerd worden) van de drumsticks en verdeel dit ook over de salade samen met de geitenkaasbolletjes. Maak af met de rode ui, mais en walnoten en druppel er tenslotte de vinaigrette overheen.

De vinaigrette maak je zo:
Doe de olijfolie, balsamico-azijn en de honing in de een dressingshaker of klop het mengsel door elkaar met een garde. Voeg naar smaak zout en peper toe en proef het mengsel. Voeg vervolgens naar behoefte nog peper en zout toe en doe er eventueel wat suiker door.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje