gevulde en gegrilde mini paprika's met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

10 minuten PT10 M

ingrediënten

  • 100 g verse Bettine geitenkaas naturel
  • 4 Vitapep, zoete minipaprika
  • 5 g walnoten, fijngehakt
  • 3 eetlepels honing
  • 3 theelepels pesto
  • broodkruim of paneermeel
  • peper

keukenspullen

  • grillpan
  • vork
  • mes
  • ovenschaal

bereiden

Was de Vitapep en grill deze in de grillpan zodat er lichte grillstreepjes ontstaan. Meng met een vork de verse Bettine geitenkaas naturel, walnoten, honing en pesto door elkaar en voeg een snufje peper toe. Snijd de Vitapep door midden en vul iedere helft met het geitenkaasmengsel. Druk de gevulde Vitapep even met de kaaskant in de broodkruim of paneermeel. Zet de oven op grillstand, doe de Vitapep in een ovenschaal en grill de gepaneerde kant bruin. Garneer, indien gewenst, met wat pesto en walnoten

Tip: Vitapep is de extra zoete oranje mini paprika. Een lekkere en gezonde snack boordevol Vitamine-C.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje