gevulde eieren met Bettine geitenkaas

aantal personen

10 personen Serves 10

bereidingstijd

20 minuten PT20 M

ingrediënten

  • 60 g Bettine spread naturel
  • 10 eieren
  • 1 lente-ui
  • 5 g bieslook
  • 5 g basilicum
  • 2 tl kappertjes

keukenspullen

  • mes
  • theelepel
  • pan
     

bereiden

Kook de eieren circa 8 minuten in kokend water en laat de eieren vervolgens schrikken. Pel de eieren. Snijd het bovenste stukje van de eieren af. Schep met een theelepeltje voorzichtig het eigeel uit de eieren en doe dit in een kommetje. Snijd de bieslook, basilicum, kappertjes en lente-ui in hele kleine stukjes. Doe de geitenkaas spread en de kruiden bij het eigeel en meng dit goed door elkaar. Vul de eitjes met het geitenkaas-ei mengsel en leg de bovenkant van het eitje erop.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje