Gevulde eieren met Bettine geitenkaas

aantal personen

5 personen Serves 5

bereidingstijd

30 minuten PT30M

ingrediënten

  • 5 eieren
  • 125g Bettine Naturel 
  • 3 el melk 
  • 2 takjes peterselie 
  • kiemgroenten
  • zout en zwarte peper, naar smaak

keukenspullen

bereiden

Het lijkt misschien een beetje retro en stiekem is het dat ook: gevulde eieren! 
Maar wij hebben ze vertaald naar het hier en nu en er een eigen stijl van gemaakt. Wat vinden jullie van deze eieren gevuld met geitenkaas? Wij hebben ze alvast voor je geproefd en gaan ze zeker maken voor onze paastafel. 

Kook de eieren ongeveer 8 minuten. Leg ze hierna ongeveer 2 minuten in koud water. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Schep de dooiers met een lepeltje eruit en doe ze in een kom samen met de kaas en de melk. Blender het geheel tot een gladde massa. Breng het mengsel op smaak met zout en zwarte peper. Hak de peterselie fijn en voeg aan de eimassa toe. Leg de witte helften op een schaal. Vul deze met behulp van een spuitzak. Je houdt eventueel wat vulling over, die je als dip kunt gebruiken en serveren met brood en groentesticks. Versier de eierhelften met de kiemgroenten.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje