
Perfect voor op een feestje, als je wat vrienden op bezoek hebt of als je zin hebt in een feestelijk hapje. Dit gevulde stokbrood met Bettine Garlic & Herbs is ideaal voor deze momenten en wij zijn er dol op!
Perfect voor op een feestje, als je wat vrienden op bezoek hebt of als je zin hebt in een feestelijk hapje. Dit gevulde stokbrood met Bettine Garlic & Herbs is ideaal voor deze momenten en wij zijn er dol op!
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd het stokbrood om de 2 cm in, maar niet helemaal door. Halveer de plakjes Bettine Garlic & Herbs zodat de schijfjes twee keer zo dun zijn. Stop tussen elke snede een schijfje Bettine, een blaadje salie en een zongedroogd tomaatje.
Smelt de boter in een steelpannetje en meng met het knoflookpoeder en zeezout.
Kwast het brood in met de gesmolten boter. Bak in 15 minuten goudbruin en krokant in de oven.