Salades met geitenkaas

Geroosterde zoete aardappel en quinoasalade met Bettine geitenkaas pearls

bereidingstijd

25 minuten PT25M

ingrediënten

  • 1 grote zoete aardappel
  • 100 g Bettine geitenkaas pearls
  • 200 g gekookte quinoa
  • 400 g gemengde sla
  • 1 avocado
  • granaatappelmelasse (of balsamicodressing)

keukenspullen

bereiden

Wat een verrassende salade heeft Muna van @tothemoen gemaakt! De combinatie van zoete aardappel, quinoa en de granaatappelmelasse maken samen met de Bettine Pearls deze salade tot een heerlijke friszoete salade. 

Verwarm de oven voor op 200C. 
Bekleed een bakplaat met bakpapier. 
Snijd de zoete aardappel in blokjes.
Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. 
Rooster de zoete aardappelblokjes 15 minuten in de oven tot ze gaar en goudbruin zijn.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
Meng in een kom de sla, avocado, quinoa en de zoete aardappelblokjes.
Drizzle de granaatappelmelasse over de salade en bestrooi met de Bettine geitenkaas pearls. 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje