Hoofdgerechten

gepofte zoete aardappel met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

50 minuten PT50 M

ingrediënten

  • 100 g Bettine geitenkaas saladebolletjes naturel
  • 4 grote zoete aardappelen
  • 25 g rucola sla melange
  • 1 el olijfolie
  • balsamicoazijn
  • peper en zout, naar smaak

keukenspullen

  • oven
  • ovenschaal

bereiden

Verwarm de oven voor op 180ºC. Maak de sla aan met de olijfolie en peper en zout. Plaats de aardappelen in de oven gedurende circa 45 minuten. Snijd de aardappelen voor de helft in. Leg op ieder bord een zoete aardappel. Verdeel hier vervolgens de salade over. Strooi over de zoete aardappelen de Bettine geitenkaas saladebolletjes. Besprenkel de aardappelen met balsamicoazijn. 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje