Hoofdgerechten

Gepofte zoete aardappel met Bettine geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

60 minuten PT60M

ingrediënten

  • Bettine geitenkaas met honing 125 gram
  • 2 zoete aardappelen
  • handjevol bieslook
  • 1 teen knoflook
  • peper en zout
  • olijfolie

keukenspullen

  • aluminiumfolie

bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de zoete aardappels in de lengte doormidden. Besprenkel beide helften met een beetje olie en een snufje zout en peper. Wikkel alle helften zoete aardappel in een stuk aluminiumfolie of bakpapier.

Bak ze ongeveer 45 minuten in de oven totdat de zoete aardappels lekker zacht zijn. Meng in een bakje de Bettine geitenkaas met verse fijngehakte bieslook en een uitgeperste teen knoflook. Schep een lepel van het geitenkaasmengsel op een halve zoete aardappel en plaats deze zonder de aluminiumfolie nog voor 10 minuten terug in de oven.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje