Hoofdgerechten

gepofte aardappel met geitenkaassaus

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

30 minuten PT30 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaas spread 
  • 4 aardappelen 
  • bieslook, handvol
  • aluminiumfolie

keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Barbecue

bereiden

Verpak de aardappelen in aluminiumfolie. Leg de aardappelen op de barbecue en pof deze circa 25 minuten met de deksel op de barbeque. Controleer of de aardappel goed is, door er een prikker in te steken. Wanneer de prikker gemakkelijk door de aardappel heen prikt is deze goed. Haal het aluminiumfolie eraf en snijd de aardappelen diep in. Vul de aardappelen met de Bettine geitenkaas spread. 

Tip: Ook lekker met zoete aardappelen

Gratis Geitenkaas recepten-boekje