Nagerechten met geitenkaas

Gekarameliseerde stoofperen met Bettine geitenkaas en walnoten

bereidingstijd

80 minuten PT80M

ingrediënten

  • Bettine geitenkaas naturel 125 gram
  • Stoofperen 4 stuks
  • Scheut rode wijn/rode druivensap
  • Handvol walnoten
  • Honing
  • Kaneel

keukenspullen

  • Ovenschaal 

bereiden

Dit zoete dessert is ook heerlijk om te serveren als bijgerecht tijdens het hoofdgerecht.

Schil de peren en stoof ze in 1 uur in rode wijn of rode druivensap tot de peren zacht zijn.

Verwarm de honing met kaneel in een pan, maar pas op dat deze niet verbrand. Leg de peren in de pan en bak deze ongeveer 2 minuten aan iedere kant. Doe de peren in een schaal en brokkel hier vervolgens de Bettine geitenkaas en walnoten overheen. Voor meer gemak kun je er ook voor kiezen Bettine geitenkaas pearls te gebruiken.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje