Bettine geitenkaassalade met peren en walnoten

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

25 minuten PT25M

ingrediënten

  • 125 g Bettine verse geitenkaas Honing
  • 150 g bladsla
  • 150 g veldsla
  • 2 peren
  • 2 el walnoot (grof)

Dressing:

  • 3 el pompoenolie
  • 2 el balsamico azijn
  • 2 el water
  • 1 el grove mosterd
  • ½ teentje knoflook
  • peper & zout, naar smaak

keukenspullen

  • keukenmes
  • kom

bereiden

Was de blad- en veldsla. Was vervolgens de peren en snijd ze in blokjes. Meng in een kom de volgende ingrediënten: pompoenolie, balsamico azijn, water, grove mosterd, knoflook, peper en zout. Meng de sla met ¾ van de dressing en verdeel het over de borden. Verdeel vervolgens de blokjes peer over de salade. Beleg het geheel met de stukjes walnoot en besprenkel het met de resterende dressing. Leg tot slot de Bettine geitenkaas plakjes op de salade.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje