Bettine geitenkaasmousse met Italiaanse Ham

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

  • 200 g Bettine spread Naturel
  • 200 g ongezoete room
  • 4 el honing
  • 2 plakken Italiaanse ham
  • 25 g slamix
  • handjevol pijnboompitten

keukenspullen

  • spuitzak
  • garde

bereiden

Klop de room luchtig en meng dit met de verse Bettine geitenkaasspread tot een mooie mousse. Spuit met behulp van een spuitzak de mousse in een glaasje en schenk hierover een eetlepel honing. Eventueel kun je de honing ook op de bodem van het glaasje leggen. Snijd de Italiaanse ham in 4 evenredig lange plakken, vouw deze met golfjes op en zet het in de honing. Garneer het glaasje af met slamix en pijnboompitjes

Gratis Geitenkaas recepten-boekje