Bettine geitenkaas, krab en rivierkreeftjes

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

10 minuten PT10 M

ingrediënten

  • 30 g Bettine Naturel
  • 4 cl zure room
  • 1 el kleingesneden bieslook
  • 25 g rivierkreeftjes
  • 20 g krabsticks
  • peper & zout, naar smaak
  • tijm of dille

keukenspullen

  • keukenmes
  • amuseglaasjes

bereiden

Meng de geitenkaas met de zure room en voeg de kleingesneden bieslook, een snuf zout en een snuf peper toe. Zorg wel dat je wat bieslook overhoudt voor de topping. Vul 4 amuseglaasjes tot ongeveer de helft met de crème. Snijd de krab en rivierkreeftjes in kleine stukjes en vul de tweede helft van de glaasjes hiermee. Strooi tot slot de overige bieslook over het geheel. Garneer eventueel met een pluk tijm of dille.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje