
De mannen van SterkInDeKeuken.nl willen met hun foodblog anderen inspireren met de meest lekkere en makkelijke recepten. Ze maakten voor ons een super lekkere geitenkaas crème brûlée met de verse Bettine geitenkaas Naturel.
De mannen van SterkInDeKeuken.nl willen met hun foodblog anderen inspireren met de meest lekkere en makkelijke recepten. Ze maakten voor ons een super lekkere geitenkaas crème brûlée met de verse Bettine geitenkaas Naturel.
Breng de kookroom aan de kook en voeg daarna de Bettine geitenkaas naturel toe. Meng ondertussen de eierdooiers, volle melk, vanillemerg en de versgemalen zwarte peper in een kom. Klop dit goed los. Voeg de warme room met geitenkaas toe aan het eimengsel. Zorg dat de eieren niet boven de 83 komen, want dan gaan ze stollen. Giet het mengsel in vuurvaste schaaltjes en duw de cranberries erin. Zet ze in een ovenschaal met kokend water en bak 40 minuten op 150 graden. Zet de schaaltjes in de koelkast gedurende 3 uur. Bestrooi dan de crème brûlée van geitenkaas met rietsuiker, karamelliseer met een brander of zet het twee minuten onder je ovengrill. Herhaal dit hierna nog een keer voor een extra krokante karamelkorst.