Hoofdgerechten met geitenkaas

Geitenkaas buddhabowl

ingrediënten

  • Geitenkaas
  • - 100 gram Bettine Bolletjes Naturel
     
  • Groenten
  • - Rode kool
  • - Zoete aardappel
  • - Sojabonen
  • - Radijzen
  • - Komkommer
  • - Avocado
  • - Wortel
  • - Linzen
  • - Kikkererwten
     
  • Granen
  • - Spelt
     
  • Overig
  • - Tahin
  • - Waterkers
  • - Zonnebloempitten

keukenspullen

bereiden

Bij een buddhabowl zijn in tegenstelling tot een pokebowl geen regels qua ingrediënten. Wel is het zo dat de basis van deze bowl bestaat uit proteïnerijke ingrediënten en granen. In deze bowl gebruiken we verschillende soorten groenten, granen en Bettine geitenkaas bolletjes.

Deze buddhabowl is gemaakt door Chefkok Arie met verse ingrediënten van de verse verleiding en onze verse Bettine geitenkaas bolletjes.
 

Gaar de zoete aardappel blokjes in de oven, snijd de komkommer, radijzen, wortel, komkommer en rode kool fijn, zodat dit rauw prettig eten is. Kook de spelt en linzen en maak dit aan met peper, zout en olijfolie. Bak de kikkererwten met wat kruiden en voeg ook de Bettine geitenkaas bolletjes toe aan de bowl. Voeg als laatste wat tahin toe als dressing.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje