
Dit culinaire BBQ recept is gemaakt door Arie Klootwijk met ingrediënten van de verse verleiding en onze verse Bettine geitenkaas met honing.
Dit culinaire BBQ recept is gemaakt door Arie Klootwijk met ingrediënten van de verse verleiding en onze verse Bettine geitenkaas met honing.
Verwarm voor de harissa de oven voor op 180 ºC.
Rooster de pepers ongeveer 10 minuten in de oven.
Vijzel de pepers en de rest van de ingrediënten fijn tot een puree.
Verwarm een grillpan en smeer plakken watermeloen in met olijfolie. Gril de watermeloenen kort, doe dit niet te lang of de meloen zal te veel vocht verliezen en droog worden. Meng de harissa puree met wat olijfolie en smeer hier de gegrilde watermeloen mee in.
Snijd de honing tomaten door midden en leg deze samen met wat gebrokkelde Bettine honing geitenkaas op de watermeloen. Maak het geheel af met wat Shiso blaadjes en waterkers.