Gebakken Bettine geitenkaasdip in pittige tomatensaus

bereidingstijd

30 minuten PT30M

ingrediënten

Tomatensaus:

  • 1 el olijfolie
  • 100 ml tomatensaus
  • 1 tl uipoeder
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl komijn
  • 1/2 tl rode chili vlokken
  • 100 g Bettine gerijpte geitenkaas in plakken
  • grof gehakte peterselie voor garnering

keukenspullen

bereiden

Muna van @tothemoen heeft dit heerlijke recept voor ons samengesteld. Het is makkelijk te bereiden en het eindresultaat is zeer smaakvol. Lekker om te dippen met plat brood of stokbrood. 

Verwarm de oven voor op grill stand op 220C. 
Maak de tomatensaus door alle ingrediënten (behalve de Bettine gerijpte geitenkaas) 15 minuten te koken op middelhoog vuur.

Schenk de tomatensaus in een ovenschaal en leg de plakjes gerijpte geitenkaas erop.
Grill in de oven 10 minuten totdat de geitenkaas goudbruin van kleur is. 
Garneer met de grof gehakte peterselie.
Eet smakelijk!

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje