Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mousse:
Doe het vruchtvlees van de avocado, de geitenkaas, een scheut olie en een snufje zout in een kom en meng dit met een staafmixer of keukenmachine tot een egale mousse. Rasp wat zest van de schil van een halve citroen. Pers deze helft van de citroen uit en snij de andere helft in partjes.
Breng de mousse op smaak met zeezout, peper & citroensap. Snij de bieslook fijn en klopt deze door de mousse heen. Plaats de mousse in de koelkast.
Toast:
Pers of snijd de knoflook fijn en snijd de blaadjes rozemarijn fijn en doe in een schaaltje of diep bord.
Voeg hier een scheut olijfolie aan toe en breng op smaak met zout. Snijd de korsten van het glutenvrijebrood en dep beide kanten van het brood in het oliemengsel en bak erna goudbruin in een koekenpan. Snijd hierna de boterham diagonaal door.
Spuit de avocado-geitenkaasmousse met een spuitzak op. Verdeel hier vervolgens de Hollandse garnalen over en maak af met enkele bieslookstengels. Rasp tenslotte nog wat van de citroenschil en bestrooi dit over de cocktails. Serveer er de toast en enkele schijfjes citroen bij.
