Galette met gemarineerde artisjokhart, zongedroogde tomaatjes en geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

40 minuten PT40M

ingrediënten

  • bladerdeeg (rol)
  • bakje gemarineerde artisjokhart
  • bakje zongedroogde tomaatjes
  • Bettine geitenkaas naturel
  • rode ui
  • 2 lente uitjes

keukenspullen

bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rol de lap bladerdeeg uit. Vouw de hoeken naar binnen zodat je een iets rondere vorm  krijgt. Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes.
Beleg het bladerdeeg met de artisjokharten, zongedroogde tomaatjes, geitenkaas, rode ui en lenteuitjes. Vouw dan de rand ongeveer 5 centimeter naar binnen. Bak het geheel in zo’n 25 minuten af.

 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje