Fruitsalade met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

10 minuten PT10M

ingrediënten

  • 150 g veldsla
  • 200 g aardbeien
  • 100 g blauwe bessen
  • 125 g Bettine naturel
  • ½ komkommer
  • 30 g pijnboompitten
  • 1 eetlepel suiker

    Dressing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels balsamico azijn
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 theelepels witte wijnazijn

keukenspullen

bereiden

Ben je ook wel eens op zoek naar nieuwe manieren om fruit te gebruiken anders dan in een dessert of in smoothies? Stop ze dan in een salade en maak het af met een frisse dressing. Makkelijk en oh zo lekker!

Verdeel de gewassen veldsla over 4 borden.

Was de komkommer en snij in kleine stukjes. Was de aardbeien, verwijder daarna het kroontje en snij in gelijke mooie stukken. Snij de Bettine Naturel in gelijke plakjes.

Verhit ondertussen een koekenpan, bak de pijnboompitjes en voeg tegelijk de suiker toe. Bak totdat de pijnboompitjes goudbruin zijn en haal uit de pan om af te laten koelen.

Maak een dressing van de olie, balsamico azijn, citroensap en de witte wijnazijn.

Verdeel vervolgens de aardbeien, blauwe bessen, komkommer en de gesuikerde pijnboompitjes over de veldsla. Verdeel als laatste de Bettine geitenkaas naturel over de fruitsalade en druppel de overgebleven dressing erover, eet smakelijk!

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje