Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
Hak de knoflook fijn. Snijd de rode ui in parten en halveer de tomaten. Grote tomaten kan je eventueel in plakken snijden of in kwarten. Hak de groene kruiden zeer fijn en meng de helft ervan door de Bettine Naturel.
Kluts de eieren los met de kwark. Voeg de knoflook toe. Breng dit op smaak met peper, zout en de overige groene kruiden (houd iets achter ter garnering).
Verhit een scheutje olijfolie in een ovenbestendige pan. Giet de eieren in de pan. Verdeel de tomaten (houd iets achter ter garnering) en de partjes rode ui over de eieren. Verdeel de geitenkaas over de frittata. Gaar de onderkant in ongeveer 6 – 8 minuten op een laag vuur.
Plaats de frittata in de oven en gaar hem nog 5 minuten totdat ook de bovenkant gestold is. Garneer de frittata met wat verse tomaten en groene kruiden.