Ontbijt en lunch met geitenkaas

Flammkuchen geitenkaas, walnoot en appel

bereidingstijd

10 bereidingstijd en 15 minuten oven

ingrediënten

1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
125 gram Bettine geitenkaasspread naturel
75 gram Bettine Naturel
Frisse appel
Walnoten
Rucola melange
 

keukenspullen

bereiden

Fris, hartig en een tikje zoet te gelijk: deze combo is een echte winnaar!

Warm de oven voor op 220 graden Celsius.

Rol de Falmmkuchen uit op een met pakpapier belegde bakplaat. Besmeer het deeg met een laagje geitenkaasspread. Strooi over de flammkuchen walnoten en leg er plakjes appel op en verkruimel de helft van de geitenkaas . Plaats in de oven en bak in 15 minuten goudbruin.
Verkruimel de rest van de geitenkaas over de taart en garneer met de rucola slamelange.

Serveer direct.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje