Ontbijt en lunch met geitenkaas

Flammkuchen geitenkaas, walnoot en appel

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

25 minuten PT25M

ingrediënten

  • 1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 125 g Bettine geitenkaasspread Naturel
  • 75 g Bettine Naturel
  • frisse appel
  • walnoten
  • rucola melange
     

keukenspullen

bereiden

Fris, hartig en een tikje zoet te gelijk: deze combo is een echte winnaar!

Warm de oven voor op 220 graden Celsius.

Rol de Falmmkuchen uit op een met pakpapier belegde bakplaat. Besmeer het deeg met een laagje geitenkaasspread. Strooi over de flammkuchen walnoten en leg er plakjes appel op en verkruimel de helft van de geitenkaas. Plaats in de oven en bak in 15 minuten goudbruin.
Verkruimel de rest van de geitenkaas over de taart en garneer met de rucola slamelange.

Serveer direct.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje