Quinoasalade met Bettine blanc, avocado en rood fruit

aantal personen

1 personen Serves 1

bereidingstijd

30 minuten PT30M

ingrediënten

Per bord

  • 60g quinoa
  • groentebouillon
  • 50g aardbeien
  • 25g frambozen
  • granaatappelpitten
  • 2 plakken afgesneden van Bettine blanc geitenkaas 450 gram
  • 15g geroosterde pijnboompitten
  • 25g gemengde sla
  • ¼  avocado
  • 1 plakje rauwe ham


Dressing:

  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 tl honing
  • 1 el olijfolie

 

keukenspullen

bereiden

Bereid de quinoa in de groentebouillon. Klop een dressing van balsamicoazijn, honing en olijfolie.
Snijd de aardbeien in stukken en  meng deze door de quinoa. Verdeel de gemengde sla op het bord en schep de lauwwarme quinoa hier bovenop. Snij met een draadmes twee mooie plakken gerijpte Bettine blanc geitenkaas plaats deze op de quinoa. Verdeel een paar plakken luxe rauwe ham op het bord.

Snijd avocado in plakjes en verdeel over de quinoa. Verdeel wat granaatappelpitten, frambozen en geroosterde pijnboompitten over de salade. Besprenkel tot slot de dressing over de quinoasalade.


 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje