Ciabatta met rosbief en geitenkaas

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

20 minuten PT20M

ingrediënten

  • 2 ciabattini
  • 2 el verse kruidenboter
  • 40 g veldsla 
  • 75 g rosbief
  • 100 g bettine naturel
  • 2 el honing-mosterd dressing

keukenspullen

bereiden

Het is (bijna) Pasen! Tijd voor een heerlijke paasbrunch vol lekkers. Inspiratie nodig? 
Zet tijdens de paasbrunch dit heerlijke broodje met rosbief en Bettine geitenkaas op tafel. 

Verwarm de oven voor op 200°C.
Besmeer de ciabatta’s van boven met de kruidenboter en bak ze in 10 minuten goudbruin, laat iets afkoelen. 
Snijd de ciabatta’s open en verdeel de veldsla over de onderste helften. Beleg met de rosbief en geitenkaas en maak af met de honing-mosterd dressing. Leg de kapjes bovenop.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje