Voorgerechten

Carpaccio in een glaasje met Bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 8 plakken rundercarpaccio   
  • Bettine geitenkaas Pearls  
  • 2 el groene pesto  
  • 50g rucola slamelange   
  • 2 el granaatappelpitjes  
  • 1 bosui  
  • 1 el pijnboompitten  
  • 1 el pompoenpitten 

keukenspullen

  • 4 mooie glazen 

bereiden

De glaasjes met carpaccio zijn een perfect hapje om het diner mee te starten of om te serveren bij de borrel. De geitenkaaspearls maken het glaasje samen met de granaatappelpitjes net even anders en extra feestelijk. 

Je kunt er eventueel een vers broodje bij serveren. Eet smakelijk.  

Rooster de pijnboompitten en snijd de bosui fijn.  
Vul het glas met een beetje rucola slamelange, geroosterde pijnboompitten en pompoenpitten. Verrijk met enkele Bettine pearls, de frisse granaatappelpitjes en wat druppels groene pesto. Leg hier boven de carpaccio en maak af met wat rucola slamelange, granaatappelpitjes, geroosterde pijnboompitten, pompoenpitten, druppels pesto en natuurlijk de Bettine geitenkaas pearls.  

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje