bruschetta met geitenkaas spread

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

30 minuten PT30 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaasspread  
  • 1 stokbrood
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 1 bosui
  • knoflook
  • olijfolie
  • basilicum blaadjes, handvol 
  • peper en zout

keukenspullen

  • mes
  • snijplank
  • oven
  • kom

bereiden

Verwarm de oven voor op 160°C. Snijd het stokbrood in sneetjes. Besprenkel de broodjes met olijfolie en smeer ze in met knoflook. Plaats de broodjes voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd ondertussen de tomaten, komkommer, paprika, ui, bosui en basilicumblaadjes in kleine stukjes. Doe deze ingrediënten in een kom en meng met 3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Laat de broodjes 10 minuten afkoelen. Wanneer deze zijn afgekoeld, smeer een goede laag Bettine geitenkaas spread kruiden op de broodjes. Verdeel het groentemengsel over de broodjes.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje