bruschetta met biet en geitenkaas

aantal personen

8 personen Serves 8

bereidingstijd

30 minuten PT30 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine geitenkaas spread naturel
  • 1 stokbrood
  • 1 gekookte rode biet
  • 1 teen knoflook
  • olijfolie
  • basilicum, handvol

keukenspullen

  • oven
  • mes
  • snijplank

bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het stokbrood in schijfjes. Besprenkel de olijfolie over het stokbrood en smeer in met de knoflook. Plaats de broodjes circa 10 min in de voorverwarmde oven. Laat de broodjes circa 10 minuten afkoelen. Smeer vervolgens de Bettine geitenkaas spread naturel op de broodjes. Snijd de rode biet in stukjes en beleg het broodjes hiermee. Garneer de bruschetta broodjes met een blaadje basilicum.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje