Ontbijt en lunch met geitenkaas

Bruschetta met gerijpte geitenkaas

aantal personen

6 personen Serves 6

bereidingstijd

10 minuten PT10 M

ingrediënten

  • Bettine gerijpte geitenkaas 200 g
  • gele, oranje, en rode tomaatjes
  • knoflook
  • rode ui
  • olijfolie, extra vergine
  • balsamico
  • verse basilicum
  • stokbrood

keukenspullen

kookpan
mes
mengkom

bereiden

Heerlijk om de zomer in te gaan met deze overheerlijke bruschetta met gerijpte geitenkaas! 

1. Kook de tomaten 1 minuut in kokend water
2. Verwijder de schil van de tomaat met een mesje
3. Snijd de tomaat in blokjes
4. Snijd de rode ui in kleine stukjes
5. Meng de tomaten met de knoflook, rode ui, olijfolie en balsamico
6. Snijd het stokbrood en besprenkel deze met olijfolie
7. Rooster het brood in de oven
8. Leg de geitenkaas en de tomaten op de bruschetta en kies er eventueel voor om het nog 2 minuten warm te laten worden in de oven

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje