Broodje Bettine No3 met gember-wortelsalade

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 4 triangelbroodjes
  • 10 g koriander
  • 150 g wortel julienne
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 tl 5 kruidenpoeder
  • ½ tl chilipoeder
  • 4 el gembersiroop
  • 250 g Bettine No3
  • 50 g waterkers
  • Zout en peper naar smaak

keukenspullen

bereiden

Onze driehoekige geitenkaas Bettine no3 past natuurlijk ideaal op een triangelbroodje. Wij maakten dit heerlijke broodje met een gember-wortel salade.

Bak indien nodig de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak de koriander grof en meng deze met de wortel julienne, witte wijnazijn, 5 kruidenpoeder, chilipoeder en gembersiroop tot alle groenten een laagje hebben en mooi glanzen. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de Bettine No.3 in 8 plakken en snijd de broodjes open. Verdeel de wortelsalade over de broodjes en leg de plakken geitenkaas erop. Verdeel als laatste de waterkers erover en leg de kapjes erop.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje