Ontbijt en lunch met geitenkaas

broodje met Bettine geitenkaasspread, aardbeien, balsamico en basilicum

bereidingstijd

10 min

ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 luxe broodjes naar keuze (vers of afbakbroodjes)
  • Bettine spread naturel 125 gram
  • Aardbeien (4 grote aardbeien per broodje)
  • Balsamicoazijn
  • Basilicum blaadjes (16 blaadjes)

keukenspullen

bereiden

Van dit gerecht krijgen wij spontaan de lentekriebels! Mijn collega en ik vonden dit broodje met aardbeien en geitenkaasspread geweldig. Als je deze broodjes maakt voor het hele gezin is het misschien fijn voor de kinderen om de balsamico-azijn achterwege te laten in verband met de zuurgraad.

Hoe dan ook, wij vonden het knapperige broodje met de zachte geitenkaasspread, de zoete aardbeien en de zure balsamico-azijn geweldig. Mijn favoriete deel? De verse basilicum ... Het bracht alle smaken prachtig samen.

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de broodjes in 6 minuten goudbruin.

Wanneer de broodjes afgekoeld zijn, besmeer je ze met Bettine geitenkaas spread. Was de aarbeien en verwijder daarna de kroontjes. Snij vervolgens mooie plakjes en leg deze over de spread en besprenkel de balsamicoazijn erover. Bestrooi met de gehakte verse basilicum. Serveer onmiddellijk. Geniet ervan.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje