Ontbijt en lunch met geitenkaas

Brood met Bettine geitenkaasspread, peer, honing en amandelen

bereidingstijd

5 minuten PT5M

ingrediënten

  • 3 sneden robuust bruin brood
  • 60g Bettine geitenkaasspread, maar meer mag altijd
  • 1 handpeer
  • handjevol amandelen
  • 2 el honing
  • peper en zout
     

keukenspullen

bereiden

Inspiratie nodig voor een lekker ontbijt of lunch? 
Nou geloof ons, dit is een heerlijk recept die je het liefst iedere op tafel zou willen toveren! Brood met geitenkaas, peer, amandelen en honing. Om je vingers bij af te likken! 

Gebruik voor deze maaltijd een robuust brood, wij hebben een meergranen brood met dikkere korst hiervoor gebruikt voor die lekkere knapperige bite. Besmeer de gesneden boterhammen royaal met de geitenkaasspread. Snijd de peer in mooie plakken van 1 cm dik en verdeel deze over de spread. Top af met de amandelen en de honing en voeg naar smaak peper en zout toe.

 

 

 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje