
Tijdens Bettine Saladay was Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen te gast. Debbie heeft een ontzettende grote passie voor koken en bakken.
Ze maakte tijdens Saladay onder andere een gezonde broccolisalade met verse geitenkaas.
Dressing
oven
bakplaat
bakpapier
Tijdens Bettine Saladay was Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen te gast. Debbie heeft een ontzettende grote passie voor koken en bakken.
Ze maakte tijdens Saladay onder andere een gezonde broccolisalade met verse geitenkaas.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier. De broccoli wassen en snijden in kleine roosjes.
Schep vervolgens de broccoliroosjes om met een eetlepel olijfolie en wat zout en verdeel ze over de bakplaat. Rooster de broccoli roosjes in 20 à 30 minuten gaar en goudbruin en laat afkoelen. Plaats de gemengde sla in een grote schaal.
Klop de dressing van een eetlepel olijfolie, de yoghurt en het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
Rooster dan de amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Verdeel de broccoliroosjes over de gemengde sla en schep de dressing erover. Bestrooi tenslotte met de amandelen en tuinkers en verdeel de verse Bettine geitenkaas naturel erover.
Serveer de broccolisalade met wat vers brood en eet smakelijk!