Amuses en hapjes met geitenkaas

Borrelgeitenkaasje met abrikozenjam, pistachenootjes, cranberry en peterselie

bereidingstijd

5 minuten PT5 M

ingrediënten

  • Bettine gerijpte geitenkaas 200g
  • Peterselie (of bieslook)
  • Hero abrikozenjam
  • Pistache nootjes
  • Gedroogde cranberry stukjes

keukenspullen

mesje
vijzel 

bereiden

Binnen 5 minuten heb je een verrassende en zomerse amuse op tafel staan!

Bereiden

Snijd de gerijpte geitenkaas in plakken van ongeveer 1 cm dik. Verdeel de abrikozenjam over de bovenkant van de plakjes. Maal de pistache nootjes en snijd de gedroogde cranberry heel fijn en verdeel deze over de abrikozenjam zodat het goed blijft zitten. Snijd als laatste de peterselie (of bieslook) klein en verdeel deze naar eigen smaak toe aan het kaasje.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje