Hoofdgerechten

bloemkoolpizza met Bettine spread naturel, parmaham en paddenstoelen

aantal personen

1 personen Serves 1

bereidingstijd

15 minuten PT15M

ingrediënten

  • 1 Magioni bloemkool pizzabodem (o.a. verkrijgbaar bij diverse winkels van AH, Jumbo en Plus)
  • 50 g Bettine spread naturel
  • 1 bakje paddenstoelenmelange
  • 70 g gedroogde, rauwe parmaham
  • 1/4 rode ui

keukenspullen

bereiden

Toegegeven… de eerste keer waren we een beetje huiverig, want hoe kan een pizzabodem van bloemkool nou lekker zijn? Maar het tegendeel is waar, wij zijn om en dat is niet voor niks! 
De bloemkool pizzabodem smaakt namelijk naar een echte pizza, maar voedt als een salade. Zou je bijna niet geloven hè? Magioni heeft o.a. deze pizzabodem ontwikkeld (er zijn nog meer varianten) en wij hebben een recept voor je met deze pizzabodem met geitenkaas. Smullen geblazen met  deze bijzondere en vooral stuk gezondere pizza! 
 

Verwarm de oven voor op 200°C. 
Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd de paddenstoelenmelange in stukken. Smeer een laag spread over de pizza. Snij vervolgens de ui in dunne ringen en verdeel deze samen met de paddenstoelen en de parmaham over de pizza en bak in de oven voor ongeveer 8-12 minuten. Snijd met een scherp mes in stukken en serveer direct. Buon appetito!


 

Gratis Geitenkaas recepten-boekje