bladerdeegtaartjes met Bettine geitenkaas en walnoot

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

25 minuten PT25 M

ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg, gehalveerd
Bettine geitenkaas naturel of honing (bakje 125 g)
12 hele walnoten
honing (enkel wanneer je naturel geitenkaas gebruikt, anders wordt het te zoet)
1 ei, geklutst
 

keukenspullen

muffinvorm

bereiden

In een handomdraai staan deze warme, krokante hapjes op tafel. Heerlijk toch?  En je tafelgasten zullen blij verrast opkijken, let maar op!

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat het bladerdeeg ontdooien en snij de plakjes bladerdeeg doormidden. Bekleed vervolgens de vakjes van een muffinvorm met de stukjes bladerdeeg. Prik gaatjes op de bodem, voor een krokante bodem.

Verdeel de geitenkaas over de bakjes, leg daar een walnoot op en druk deze zachtjes aan en verdeel er als laatst nog een beetje honing over. Smeer de randjes bladerdeeg in met ei.

Bak de geitenkaas hapjes in 15 minuten op 200 graden totdat het bladerdeeg mooi goudbruin is gekleurd. Serveer direct.

 

Gratis Geitenkaas recepten-boekje