Voorgerechten

bio gazpacho met bettine geitenkaas

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

60 minuten PT60 M

ingrediënten

  • 100 g Bettine Bio Blanc geitenkaas 
  • 500 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el witte wijn azijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 blikje tomatenpuree (70g)
  • zout en peper, naar smaak
  • tuinkers 

keukenspullen

bereiden

Zet een grote pan met water op het vuur. Snijd kruisjes in de schil van de tomaten. Wanneer het water kookt leg je de tomaten in het water. Laat de tomaten net zo lang liggen tot dat de velletjes scheuren gaan vertonen. Haal de tomaten uit het water, laat ze afkoelen en haal de velletjes er af. Pel de knoflook. Verwijder de schil van de komkommer, lepel de zaadlijn eruit en snijd de komkommer in stukjes. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadjes en snijd in stukjes. Pureer de tomaten, komkommer, paprika, knoflook, tomatenpuree, witte wijn azijn, olijfolie en zout en peper in een keukenmachine, net zo lang tot het een egale soep wordt. Zet minimaal 1 uur in de koelkast. verdeel de soep over 4 borden en garneer met Bettine Bio Blanc geitenkaas en tuinkers. 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje