bietensalade met bettine geitenkaas, ei, granaatappel, rode ui en amandelen

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

  • 90 g Bettine Geitenkaas Naturel
  • 150 rode bieten
  • 2 hardgekookte eieren
  • 1 rode ui en/of sjalotjes
  • granaatappelpitjes
  • olijfolie
  • peper en zout, naar smaak
  • krulsla

keukenspullen

bereiden

Kook de bieten voor ongeveer 30 minuten. Snijd ondertussen de rode ui in ringen en snijd de eieren in partjes. Doe de uiringen samen met de granaatappelpitjes en wat olijfolie in een kom en meng met peper en zout. Als die bieten lang genoeg hebben gekookt, snijd ze in kleine reepjes en meng met de ui, granaatappelpitjes en olijfolie. Verdeel alles netjes in een schaal boven op wat krulsla en bestrooi met de Bettine Geitenkaas, amandelen en de partjes ei. 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje