Bettine geitenkaassalade met mango & avocado

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

10 minuten PT10M

ingrediënten

  • 100 g rucola
  • 1 mango
  • 125 g verse geitenkaas
  • 1 avocado
  • 40 g amandelen
  • 100 g zwarte bonen
  • 1 paprika
  • 2 stengels lente-ui
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijn azijn
  • peper en zout - naar smaak

keukenspullen

bereiden

Geitenkaas en fruit zijn een heerlijke combinatie, daarom hebben we dit recept voor je met mango. Dit is een goedgevulde salade voor de lunch of als bijgerecht tijdens het diner.

  • Verdeel de rucola over 2 borden.
  • Snij de mango, de paprika en avocado in blokjes en laat de zwarte bonen goed uitlekken in een vergiet. Snij de lente-ui in ringetjes.
  • Verdeel over de salade de mango, avocado, paprika en de zwarte bonen. Leg de plakjes geitenkaas erboven op en garneer met de lente-ui en de walnoten.
  • Meng in een kommetje de olijfolie, witte wijn azijn en een snuf peper en zout goed door elkaar. Besprenkel hiermee de salade.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje