Nagerechten

bettine blanc met portrozijnen

aantal personen

4 personen Serves 4

bereidingstijd

15 minuten PT15 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine Blanc
  • 75 g rozijnen
  • 1 dl witte port
  • 1 zakje vanille suiker
  • zwarte peper
  • mespuntje kruidnagelpoeder
  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 zakje walnoten

keukenspullen

  • hoge kom
  • magnetron
  • broodrooster
  • uitsteekvormpje 

bereiden

Roer rozijnen, port en vanillesuiker in een hoge kom door elkaar. Verwarm dit mengsel (afgedekt) op vol vermogen ongeveer 4 minuten in de magnetron. Laat ze afkoelen en breng ze op smaak met gemalen peper en een snufje kruidnagelpoeder.

Rooster de sneetjes brood in een broodrooster en steek vervolgens 4 rondjes uit. Snijdt plakjes geitenkaas af en verwarm dit in de magnetron of in de oven. Leg de warme geitenkaas vervolgens op het brood en schep de portrozijnen ernaast. Garneer het geheel met walnoten.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje