
Verrukkelijke aubergines gegrild op de BBQ. Perfect voor tijdens die lekkere warme zomerdag. De gegrilde smaak van de aubergines in combinatie met de geitenkaas getopt met basilicum en lente-ui geven een heerlijke smaaksensatie!
Verrukkelijke aubergines gegrild op de BBQ. Perfect voor tijdens die lekkere warme zomerdag. De gegrilde smaak van de aubergines in combinatie met de geitenkaas getopt met basilicum en lente-ui geven een heerlijke smaaksensatie!
Verwarm de barbecue voor (of gebruik een grillpan voor dit recept).
Halveer de aubergines in de lengte en snijd het vruchtvlees kruislings in. Wrijf in met de Za’Atar en de olijfolie.
Snijd de Bettine No.3 in 8 plakken, pluk de blaadjes van de Thaise basilicum en snijd de lente-ui in ringen.
Grill de aubergines in de pan of op de barbecue 5 minuten op de snijkant. Keer om en leg op elke helft een plak no.3. Grill nog vijf minuten.
Leg de aubergines op een schaal en lepel de harissa erover. Bestrooi met de lente-ui, Thaise basilicum en granaatappelpitjes. Bestrooi met zout en peper voor het serveren.