auberginesalade met geitenkaas en quinoa

aantal personen

2 personen Serves 2

bereidingstijd

30 minuten PT30 M

ingrediënten

  • 125 g Bettine verse geitenkaas naturel
  • 1 aubergine
  • 1 granaatappel
  • 100 g quinoa
  • basilicumblaadjes, handvol
  • peper en zout, naar smaak
  • olijfolie

keukenspullen

  • oven
  • ovenschaal

bereiden

Verwarm de oven voor op 220ºC. Snijd de aubergine in blokjes. Leg ze in een ovenschaal en breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de aubergine blokjes met olijfolie. Plaats de ovenschaal 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bereid de quinoa zoals op de verpakking staat vermeld. Snijd de bovenkant van de granaatappel af en breek de vrucht open. Haal alle pitjes uit de vrucht.

Haal de aubergine uit de oven. Vermeng de aubergine blokjes met verse Bettine geitenkaas naturel, granaatappel, quinoa en basilicumblaadjes. Serveer de salade op een mooi bord.

Tip: Het is lekker om de quinoa te koken in bouillon.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje