Ontbijt en lunch met geitenkaas

wrap bettine geitenkaas | no fairytales bietenwrap | geitenkaasspread | avocado | granaatappelpitjes

bereidingstijd

5 minutes

ingrediënten

1 bietenwrap No Fairytales (Albert Heijn)
Bettine naturel geitenkaas spread en naar keuze Bettine geitenkaasbolletjes
Rucula sla
Avocado
Handjevol granaatappelpitjes,
2 handjes pijnboompitten
Peper en zout

Gerookte zalm
Rode ui
Tuinkers

keukenspullen

bereiden

Linkerhelft:
Rooster de wrap kort in een droge koekenpan en snij doormidden. Rooster hierna de pijnboompitjes licht in dezelfde koekenpan. Smeer de Bettine spread op de wrap. Prak de avocado tot een gladde mousse en smeer deze over de spread heen. Strooi hierover de geitenkaasbolletjes, de granaatappelpitjes, de ruculasla en de helft van de pijnboompitjes. Maak af met wat peper en zout, rol op en serveer meteen.

Rechterhelft:
Smeer de andere helft van de wrap in met Bettine geitenkaasspread. Plaats enkele lapjes gerookte zalm over de spread en bestrooi alles met de overige pijnboompitjes, de rode ui en de tuinkers. Rol op en serveer meteen.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje