Ontbijt en lunch met geitenkaas

toast met warme peer en geitenkaas

bereidingstijd

10 minuten

ingrediënten

2 conference peren(geschild)
10 g boter
2 el amandelen
1 el suiker
1 el rode-wijnazijn
4 pistoletjes wit
125 g Bettine verse geitenkaas (naturel 55+)

keukenspullen

Koekenpan

bereiden

Snijd de peren eerst in 4 parten, verwijder het klokhuis  en snijd vervolgens in kleine blokjes. Verhit de boter in een pan en bak de amandelen 1 minuut. Voeg de peer toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de suiker en de azijn toe en neem de pan van het vuur.Snijd het brood in de lengte zodat je 8 helften over hebt. Toast de open zijde van het brood in een pan zonder boter of olie totdat deze goudbruin is. Verdeel de geitenkaas over de pistoletjes. Verdeel het peer-amandelmengsel erover. Serveer warm.
 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje