Ontbijt en lunch met geitenkaas

quiche van brood, bettine geitenkaas, ontbijtspek en ei

bereidingstijd

30 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine verse geitenkaas naturel of 100g Bettine saladebolletjes naturel
  • 6 sneetjes casinobrood (wit)
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 6 eieren
  • Bakje tuinkers
  • Boter

keukenspullen

  • Oven
  • Deegroller
  • Boterkwast
  • Muffinvormen

bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de korsten van de sneetjes casinobrood. Rol de boterhammen plat met een deegroller. Besmeer het brood aan een zijde met boter (met een boterkwast). Duw de sneetjes brood vervolgens - met de beboterde kant - naar onder in 6 openingen van de muffinvorm. Duw goed aan. Leg de plakjes ontbijtspek in de broodbakjes. Breek boven elk bakje 1 ei en verkruimel de Bettine geitenkaas erover (of strooi de saladebolletjes erover). Plaats de muffinvorm in de oven voor ongeveer 18 minuten. Garneer de quiches tot slot met tuinkers en gemalen peper.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje