Voorgerechten met geitenkaas

perencarpaccio met geitenkaas

bereidingstijd

10 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine geitenkaas naturel
  • 2 peren
  • 50g rucola
  • 100g zongedroogde tomaten
  • 50g pijnboompitten
  • Aantal takjes bieslook
  • Sherry-portdressing

keukenspullen

  • Koekenpan
  • Dunschilmesje
  • Keukenmes

bereiden

Zet een pan op het vuur zonder boter of olie. Rooster de pijnboompitten lichtbruin. Snijd de peren in dunne plakjes met schil. Hak de bieslook en zongedroogde tomaten fijn. Leg de plakjes peer in een halve maan op het bord en leg er wat rucola tegenaan. Verkruimel de Bettine geitenkaas naturel over het bord. Strooi vervolgens de pijnboompitten, zongedroogde tomaten en bieslook over het bord. Besprenkel de sherry-portdressing over het bord.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje