Hoofdgerechten met geitenkaas

pasteitje met kip-geitenkaassaus

bereidingstijd

20 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine geitenkaasspread kruiden
  • 4 pasteitjes
  • 300g kipfiletblokjes
  • 100g champignons
  • 75g rucola
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 1/4 komkommer
  • 1 ui
  • Olijfolie
  • Peper en zout

keukenspullen

  • Oven
  • Pan
  • Magnetron

bereiden

Verwarm de oven voor op 175°C. Verhit olie in een pan. Snipper de ui en fruit het circa 2 minuten. Voeg de kipfiletblokjes toe en bak deze goudbruin. Doe de champigons erbij en bak nog circa 2 minuten mee. Plaats het bakje Bettine geitenkaasspread kruiden in de magnetron voor circa 40 seconde op 900 Watt. Roer de warme geitenkaasspread door het kip-champignonmengsel. Plaats de pasteitjes gedurende 10 minuten in het midden van de oven. Snijd de komkommer en laat de zongedroogde tomaten uitlekken. Voeg dit vervolgens toe aan de rucola. Breng de sla op smaak met olie, peper en zout. Vul de pasteitjes met de kip-geitenkaas saus en serveer de rucolasalade erbij.

Tip: Kijk voor het servies op serviesincompleet.nl

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje